Football Talk

Πρώην επιθετικός της Λαμίας... στη Μίλαν!

Πρώην επιθετικός της Λαμίας... στη Μίλαν!

Η πιο… «ντελούλου» καλοκαιρινή προσθήκη έως τώρα ανήκει στην Μίλαν, η οποία απέκτησε τον 32χρονο επιθετικό Σαμουέλε Λόνγκο, που έχει περάσει από την Λαμία.

Αδιαμφισβήτητο το κύρος της Μίλαν, παγκοσμίως, με την κληρονομιά της ομάδας συνολικά, αλλά και στις ανά διαστήματα «χρυσές» της περιόδους, να έχει αφήσει εποχή, όπως για παράδειγμα η ομάδα της δεκαετίας του 1990.

 Η παρούσα είδηση προφανώς και δεν θέτει υπό αμφισβήτηση την Ιστορία, ωστόσο ταυτόχρονα, είναι σίγουρα απρόσμενη: η ομάδα του Πάολο Φονσέκα ενέταξε στο ρόστερ της τον 32χρονο Σαμουέλε Λόνγκο, ο οποίος πέρυσι το χειμώνα είχε μία…guest εξάμηνη παρουσία στην Λαμία και την Super League.

 Όχι, δεν πρόκειται για ενίσχυση της πρώτης ομάδας, αλλά για το ρόστερ της αναπτυξιακής – ακόμη κι έτσι μη αναμενόμενη ίσως επιλογή. Ο Ιταλός επιθετικός θα συγκαταλέγεται στους παίκτες άνω των 23 ετών και η πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα των μικρών κατηγοριών της πατρίδας του αποτελεί τον λόγο κινητοποίησης των «ροσονέρι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ανήκε για έντεκα (!) χρόνια στην μισητή συμπολίτις Ίντερ, κατά την διάρκεια των οποίων κατέγραψε μόλις… 2 συμμετοχές. 





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0