Football Talk

«Τα 60 λεπτά του Ντούα στο EURO»: Γκολ με την Ελβετία, φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ!

«Τα 60 λεπτά του Ντούα στο EURO»: Γκολ με την Ελβετία, φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τον Kicker, στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Κουαντουό Ντουά, που πριν από μερικές ημέρες, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την Ελβετία, σε ολόκληρη την καριέρα του!

Στο πρόσωπο του Κουαντουό Ντουά φαίνεται να βρήκε η ΑΕΚ τον αντικαταστάτη του Έκι Πόνσε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κicker, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα εξετάζει την περίπτωση Ελβετού επιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λουντογκόρετς για άλλα δύο χρόνια.

Ο Κουαντό Ντουά πέρασε την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα της Βουλγαρίας με μεταγραφή 3,6 εκατομμυρίων ευρώ από τη Νυρεμβέργη. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Γκρασχόπερς, Σερβέτ και Γιουνγκ Μπόις.

Nα σημειωθεί ότι ο 27χρονος Ελβετός έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική στο EURO 2024 στις 4 Ιουνίου σε φιλική αναμέτρηση με την Εσθονία (4-0). Στον πρώτο επίσημο αγώνα στους ομίλους (14/6) κόντρα στην Ουγγαρία ξεκίνησε βασικός και πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στη διοργάνωση, μετά από 60 λεπτά σε ολόκληρη την καριέρα του με το εθνόσημο...

Ένα ονειρικό ξεκίνημα για τον Ντουά που όπως φαίνεται τράβηξε τα βλέμματα της «Ένωσης» και όχι μόνο, αφού σύμφωνα με το γερμανικό μέσο, τον έχει βάλει στο μάτι και η Μπεσίκτας.



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0