Football Talk

Φιλική ισοπαλία (2-2) για τη βελτιωμένη ΑΕΚ κόντρα στη Γάνδη: Δραστήριος ο Λιβάι, «μοιραίος» ο Μπρινιόλι (video)

Φιλική ισοπαλία (2-2) για τη βελτιωμένη ΑΕΚ κόντρα στη Γάνδη: Δραστήριος ο Λιβάι, «μοιραίος» ο Μπρινιόλι (video)
Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γάνδη (10/07), στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της στην Ολλανδία. 
Ισόπαλο έληξε το τέταρτο φετινό φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Γάνδη, αφού η «Ένωση» ηρθε 2-2 με τη βελγική ομάδα, δείχνοντας αρκετά σημάδια βελτίωσης. 
 
Πρόκειται για αναμέτρηση που «χωρίστηκε» σε τέσσερα μέρη, καθώς στο παιχνίδι υπήρξαν δύο 35λεπτα και ισάριθμα 30λεπτα. 
 
Για την «Ένωση» σκόραραν οι Ζίνι και Ρότα, ενώ στο... πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δημιούργησε αρκετούς «πονοκεφάλους» στην αντίπαλη ομάδα. 
 
Αντίθετα, κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχτηκε. 
Πάντως, η ελληνική ομάδα μπήκε στο ματς με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία βρήκε τον Ζίνι και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. 
 
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 9', η ΑΕΚ είχε σπουδαία ευκαιρία, με τον Πήλιο, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 18' οι Βέλγοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν, έπειτα από λάθος του Μπρινιόλι και έξυπνο πλασέ του Χονγκ
 
Στο δεύτερο 35λεπτο, η Γάνδη απείλησε με τον Τισουντάλι, όμως η «Ένωση» πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 54ο λεπτό, όταν ο Λιβάι πάσαρε στον Ρότα, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα για να «γράψει» το 2-1. 
 
Μάλιστα, στο 60ο λεπτό η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε και δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε των δύο 35λεπτων. 
 
Στη συνέχεια, ο Αργεντίνος τεχνικός προχώρησε σε αλλαγές, με την ΑΕΚ να είναι εντελώς διαφορετική στο... δεύτερο μέρος του φιλικού. 
 
Από την πλευρά της, η Γάνδη έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσα στο 92', έπειτα από νέα λάθος πάσα του Μπρινιόλι και πλασέ του Γιοκοτά, ο οποίος ισοφάρισε.  

Βέβαια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ, όμως το γκολ μέτρησε. Το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στη φιλική αναμέτρηση. 
 
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στα δύο 35λεπτα: Μπρινιόλι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Πήλιος, Ελίασον, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ζίνι, Λιούμπισιτς, Λιβάι.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στα δύο 30λεπτα:  (101' Θεοχάρης) – Ραντόνια, Βίντα (118' Κοσίδης), Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος– Άμραμπατ, Σιμάνσκι (118' Φοφανά), Ρουκουνάκης, Γκατσίνοβιτς (118' Κάτσικας) – Φερνάντες, Θεοδωρίδης (118' Μαχαίρας).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0