Football Talk

Το «αντίο» του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα, αλλά η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης είναι μοναδική!»  

Το «αντίο» του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα, αλλά η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης είναι μοναδική!»  
Ο Στέφαν Γιόβετιτς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, εξυμνώντας τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους!

Ολυμπιακός και Γιόβετιτς δεν θα συνεχίσουν μαζί, με τον 34χρονο να αποχαιρετά τους «ερυθρόλευκους» με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram.

Στην μία σεζόν που έμεινε στον Πειραιά ο Μαυροβούνιος σκόραρε οκτώ γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε 34 συμμετοχές.  

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφαν Γιόβετιτς:

«Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι αλλά είναι πολύ πιο εύκολοι όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την επιτυχία! Τον πρόεδρο Μαρινάκη, τον Αντόνιο Κορδόν, τον Χοσέ Ιγνάσιο και τον Ντιέγκο Μαρτίνες, που είναι οι άνθρωποι που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Τους συμπαίκτες μου, τα λιοντάρια μου, απλά ξέρουμε μέσα στα αποδυτήρια τι περάσαμε για να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο!

Τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του, τους προπονητές φυσικής κατάστασης, το ιατρικό προσωπικό, τον διατροφολόγο, τον σεφ και τον ιατρικό επιτελείο! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον 12ο παίκτη μας όλη τη σεζόν, τους απίστευτους οπαδούς μας. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα αλλά η ατμόσφαιρα που φτιάχνετε είναι μοναδική!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0