Football Talk

Θα γυρίσει ο Κάρμο στον Ολυμπιακό; Η ημερομηνία που ίσως φανερώσει τις προθέσεις της Πόρτο!

Θα γυρίσει ο Κάρμο στον Ολυμπιακό; Η ημερομηνία που ίσως φανερώσει τις προθέσεις της Πόρτο!

Η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο φαίνεται πως θα έχει πολλά «κεφάλαια» για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει όμως, μία ημερομηνία, που μπορεί να αποκαλύψει τις προθέσεις της Πόρτο. Και μάλιστα, λίαν συντόμως!

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο. Ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο να διατηρήσει τον «κορμό» του, που πέρυσι τον οδήγησε στην κατάκτηση του Europa Conference League.

Ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε έναν εκ των κυριότερων πρωταγωνιστών στην ιστορική ευρωπαϊκή πορεία των «ερυθρολεύκων». Ένας πραγματικός «βράχος» στην άμυνα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Επομένως, φαντάζει απολύτως λογικό, οι Πειραιώτες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να τον εντάξουν και πάλι στο ρόστερ τους. Τα πράγματα με τον 24χρονο αμυντικό όμως, δεν είναι τόσο εύκολα, καθώς μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταστεί σαφείς οι προθέσεις της Πόρτο.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κάρμο με τη μορφή δανεισμού από τους «δράκους». Μάλιστα, στη συμφωνία είχε συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς, που όμως άγγιζε τα 18 εκατομμύρια ευρώ! Πλέον, η συγκεκριμένη ρήτρα δεν ισχύει, λόγω του επίσημου τέλους του δανεισμού, που έγινε στις 30 Ιουνίου.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά, πως δεν θα συνεχιστεί η «μάχη» για την απόκτησή του. Προς το παρόν, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε στάση αναμονής, αλλά μία ημερομηνία, ίσως φανερώσει τελικά τους σκοπούς της Πόρτο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία. Και μάλιστα, λίαν συντόμως!

Αυτή είναι η έναρξη της προετοιμασίας των «δράκων». Στις 15 Ιουλίου, πρόκειται να μεταβούν στην Αυστρία, για το πρώτο στάδιο της νέας σεζόν. Εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Κάρμο, είναι ακόμα άγνωστο.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να «παλέψει» την περίπτωση του 24χρονου, με κάθε τρόπο, ώστε να τον φέρει ξανά πίσω στον Πειραιά. Εάν θα το καταφέρει και πώς θα το κάνει, θα φανεί στο εγγύς μέλλον.

Πάντως όπως και να έχει, σε μερικές ημέρες, μπορεί να υπάρξουν κάποιες «απαντήσεις»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0