Football Talk

Η Αργεντινή «πάτησε» τον Καναδά (2-0) και πέταξε στον τελικό για το… όνειρο του back to back! (video)

Η Αργεντινή «πάτησε» τον Καναδά (2-0) και πέταξε στον τελικό για το… όνειρο του back to back! (video)

Με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή πέρασε με άνεση το «εμπόδιο» του Καναδά (10/07, 2-0) και πλέον μπορεί σχεδόν να… ακουμπήσει το τρόπαιο του Copa America. Η «Αλμπισελέστε» βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από το back to back.  

Με τον σκόρερ Μέσι, να «κλειδώνει» την πρόκριση της χώρας του στον τελικό του Copa America, ολόκληρη η Αργεντινή είναι έτοιμη να στήσει… πάρτι.

Ο Καναδάς δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο σύνολο του Σκαλόνι και χάρη στα γκολ των Άλβαρες και Μέσι, η «Αλμπισελέστε» πέρασε έναν άνετο ημιτελικό (10/07, 2-0), πριν τα παίξει όλα για όλα, για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ο Ντε Πολ βρήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή τον Άλβαρες, στο 22ο λεπτό, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να αποφεύγει υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο, πριν «εκτελέσει» τον Καναδό τερματοφύλακα, για το 1-0.

Ο Μέσι έδωσε ένα «τέλος» στην υπόθεση πρόκριση, όταν στο 56’ νίκησε με άνεση τον αντίπαλο κίπερ και έγραψε το τελικό 2-0, φτάνοντας τα συνολικά 109 γκολ, με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0