Football Talk

«Γεμίζει» ο Παναθηναΐκός με τις επιστροφές των διεθνών του!

«Γεμίζει» ο Παναθηναΐκός με τις επιστροφές των διεθνών του!
H έξτρα άδεια όσων διεθνών βρέθηκαν στη Γερμανία για τις υποχρεώσεις του ολοκληρώθηκε. Άπαντες επιστρέφουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και τίθενται στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος πλέον θα εργαστεί, έχοντας απαρτία!.

Προετοιμασίας συνέχεια για τον Παναθηναϊκό και αισίως από αύριο αφίξεων… έναρξη. Οι παίκτες που αντιπροσώπευσαν τη χώρα τους στα γήπεδα της Γερμανίας, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους εκεί, όσο και τις διακοπές τους, και πλέον… επιστρατεύονται για τις διασυλλογικές τους υποχρεώσεις.

Η αρχή γίνεται ήδη από αύριο με τους Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς της Σερβίας, η οποία απογοήτευσε αποκλειόμενη από τους ομίλους, έχοντας πενιχρή συγκομιδή με 1 βαθμό.

Περισσότερες μέρες θα απουσιάσουν – επειδή προκρίθηκαν στην φάση των «16» - οι Σλοβένοι Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς που καταφθάνουν την ερχόμενη Δευτέρα 15/07.

Αυτές οι εσωτερικές προσθήκες ήταν προγραμματισμένες και θα συνέβαιναν αργά ή γρήγορα. Μεγάλο ερωτηματικό της προετοιμασίας θα παραμείνει ο Φώτης Ιωαννίδης∙ ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή ούτε στην Αυστρία, αλλά οι όποιες προσδοκίες αφορούν στην ποιότητα της ανάρρωσης και το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας ενόψει του πρώτου προκριματικού αγώνα του «τριφυλλιού» στα προκριματικά του Europa League (25/07).  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0