Football Talk

«Πρόταση της ΑΕΚ σε Λαμέλα - Ζήτησε διορία ο παίκτης!»

«Πρόταση της ΑΕΚ σε Λαμέλα - Ζήτησε διορία ο παίκτης!»
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Θωμά Στρακόσια, η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά τον σχεδιασμό της, καθώς δημοσιεύματα την καθιστούν βασική υποψήφια για την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα.

Μεταγραφών συνέχεια στη Φιλαδέλφεια με τον Αλβανό τερματοφύλακα Θωμά Στρακόσια να ανακοινώνεται επισήμως και να συνθέτει δίδυμο με τον επίσης νεοαποκτειθέντα Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Στο ίδιο μήκος κύματος, επικοινωνιακά και αγωνιστικά, φαίνεται πως θα κινηθεί η «Ένωση», εκπληρώνοντας, κατά το δυνατό τις εισηγήσεις του Ματίας Αλμέιδα.

Βάσει δημοσιευμάτων από την Λατινική Αμερική, ο Αργεντινός εξτρέμ Έρικ Λαμέλα έχει δεχθεί πρόταση για συμβόλαιο τριετούς διαρκείας, με τον ίδιο να θέτει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα απάντησης τις δύο μέρες.

Ο 32χρονος επιθετικός ξεκίνησε το 2009 από την Ρίβερ Πλέιτ, λαμβάνοντας το «βάπτισμα» του πυρός στην Γηραιά Ήπειρο με τη μεταγραφή του στη Ρόμα δύο χρόνια αργότερα (2011 - 2013).

Το «λιμάνι» του έμελλε να είναι η Αγγλία, το Λονδίνο και η Τότεναμ, της οποίας αποτέλεσε μέλος για οκτώ συναπτά έτη (2013 – 2021), κατά την διάρκεια των οποίων σημείωσε 177 συμμετοχές και 17 τέρματα, χωρίς ωστόσο να κατακτήσει κάποιο τίτλο.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στη Σεβίλλη, όπου έχει 13 γκολ σε 65 αγώνες.  




www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0