Football Talk

Χάιντουκ Σπλιτ: Βόμβα με Ράκιτιτς!

Χάιντουκ Σπλιτ: Βόμβα με Ράκιτιτς!
Ο σπουδαίος Κροάτης μέσος Ίβαν Ράκιτιτς ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά στην πατρίδα του και την Χάιντουκ Σπλιτ για να τελειώσει την καριέρα του.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν θρύλο του κροατικού ποδοσφαίρου. Ο Ίβαν Ράκιτιτς μαζί με τον έτερο αστέρα Λούκα Μόντριτς θεωρούνται από τους πρωτεργάτες της ανάδειξης της Κροατίας σε εθνική της ελίτ με αποκορύφωμα την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον κόσμο στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Μετά από μια ξεχωριστή καριέρα σχεδόν δεκαπενταετή σε δύο από τους κορυφαίους συλλόγους της Ισπανίας, την Σεβίλλη (2 θητείες 2011 – 2014 και 2020 - 2023) και Μπαρτσελόνα (2014 – 2020), ο Ράκιτιτς διαμήνυσε στην Αλ Σαμπάμπ ότι προτείθεται να απαρνηθεί το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο των 20 εκατομυρρίων ετησίως (!) μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας, ώστε να υπογράψει στην αγαπημένη ομάδα της πατρίδας του, στην οποία δεν αγωνίστηκε ποτέ, ων γόνος Κροατών μεταναστών στην Ελβετία.

Πρόκειται για τον ορισμό της «μεταγραφής μεγατόνων» και αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράκιτιτς θα έχει προπονητή έναν παλαίμαχο του δικού του βεληνεκούς, τον επίσης νεοφερμένο Τζενάρο Γκατούζο




www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0