Football Talk

Μουρίνιο: «Δεν έπεισε στο Euro η Πορτογαλία!»

Μουρίνιο: «Δεν έπεισε στο Euro η Πορτογαλία!»
Ο Ζοζέ Μουρίνιο τοποθετήθηκε για την μέτρια πορεία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θεωρώντας πως δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες.

Σαφής ως προς την μετριότητα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και την αναξιοποίητη εν τέλει δυναμική του ήταν σε δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο και τα λόγια του αναμφίβολα έχουν ξεχωριστή βαρύτητα.

Ο «Special One», ο οποίος περί τα τέλη Μαϊου συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε, υπογράφοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο τριετούς διαρκείας με απολαβές 13 εκατομύρρια ευρώ, εστίασε στο αποτέλεσμα της διαχείρισης του προφανούς ταλέντου της ομάδας, που είχε ως αποτέλεσμα μια μέτρια, ατελή και εν τέλει άκαρπη πορεία.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Υπάρχει πάντα απογοήτευση όταν αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να τα καταφέρεις καλύτερα. Οι δυνατότητες της ομάδας ήταν πολύ υψηλές, δεν έπεσα πολύ έξω όταν είπα ότι η Πορτογαλία, η Γαλλία και η Αγγλία ήταν φαβορί, δύο από αυτές βρίσκονται στα ημιτελικά. Η Ισπανία είναι η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα, λόγω του τρόπου με τον οποίο εξελίχθηκε η ομάδα, μια νέα ομάδα, η οποία είναι αυτή που έπαιξε καλύτερα σε όλο το τουρνουά.

Η Πορτογαλία δεν ήταν φανταστική, παρά το γεγονός ότι έφτασε στα προημιτελικά. Περιμέναμε περισσότερα. Ήμουν στο Τζαμόρ, στο [φιλικό] παιχνίδι με την Κροατία και δεν είχα καλό προαίσθημα. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ήμασταν εκείνη η ομάδα που συνέχιζε να προχωρά, αλλά δεν έπειθε. Συχνά, αυτές οι ομάδες που συνεχίζουν να πηγαίνουν φτάνουν στη στιγμή της αλήθειας και είναι πιο δυνατές, αλλά αυτό δεν συνέβη με την Πορτογαλία , δεν υπήρξε καμία βελτίωση.

Είναι πάντως μια νέα ομάδα, έχει χρόνια μπροστά της. Προχωράμε μπροστά, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι προ των πυλών!»
  

Αξίζει να αναφερθεί πως στο νέο του συμβόλαιο υπάρχει σχετική ρήτρα να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Τουρκία σε ενδεχόμενη πρόταση από την Πορτογαλική Ομοσπονδία για να αναλάβει για πρώτη φορά την Εθνική ομάδα. 




www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0