Football Talk

«Ο Πέτκοβιτς ζήτησε από τον ΠΑΟΚ 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο»

«Ο Πέτκοβιτς ζήτησε από τον ΠΑΟΚ 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, οι οικονομικές απαιτήσεις του Μπρούνο Πέτκοβιτς, είναι ιδιαίτερα υψηλές, με τον Κροάτη φορ να αξιώνει συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Η ιστοσελίδα «Sportsport», έκανε ειδική αναφορά στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Ο Κροάτης φορ, αναμένεται να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ψάχνει ήδη τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Η περίπτωση του απασχολεί και τον ΠΑΟΚ, όμως ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως ζήτησε από τους Θεσσαλονικείς, συμβόλαιο ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Πέτκοβιτς έθεσε ψηλά τον πήχη. Δε θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία, αλλά αν ήδη σχεδιάζει να φύγει από την Ντιναμό, θέλει να πάει σε ένα σύλλογο, που θα κερδίζει αξιοπρεπή χρήματα. Η ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ λήγει σε επτά ημέρες. Αν ο Πέτκοβιτς δε βρει μέχρι τότε σύλλογο πρόθυμο να πληρώσει αυτό το ποσό, τότε η Ντιναμό θα είναι αυτή που θα διαχειριστεί την πιθανή μεταγραφή. Μέχρι στιγμής, η Μπολόνια και η Φιορεντίνα έχουν κάνει σοβαρή διερεύνηση. Οι δύο ομάδες της Serie A, του προσέφεραν ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά ο Κροάτης επιθετικός αρνήθηκε. Ο τελευταίος που χτύπησε την πόρτα του Πέτκοβιτς, ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός ζήτησε μισθό 2 εκατομμυρίων ευρώ από τους πρωταθλητές Ελλάδας, που είναι πολύ υψηλός για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0