Football Talk

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μοιράζει ξανά το χρόνο, ρίχνοντας στο γήπεδο δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Και το αποτέλεσμα, δεν ήταν το επιθυμητό, παρά το γεγονός φυσικά πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σαφώς στο στάδιο προετοιμασίας τους.

Σαν σε «κακή» επανάληψη του φιλικού με την ΑΕΚ Λάρνακας λοιπόν, ο ΠΑΟΚ «πληγώθηκε» ξανά από τα δικά του λάθη, καθώς στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κοτάρσκι έκανε λάθος στην προσπάθεια του να δώσει την μπάλα στον Κουλιεράκη, ο Μπόιλ παρενέβη και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το πρώτο τέταρτο, ο ΠΑΟΚ πατούσε σαφώς καλύτερα στο γήπεδο, έβγαζε την εικόνα της ομάδας που κινούνταν πιο ορθολογικά, ψάχνοντας το γκολ μέσα από συνεργασίες και αυτοματισμούς. Μουργκ και Τάισον κατέγραψαν τις σημαντικότερες στιγμές, ενώ η Χιμπέρνιαν θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στο 28’, αν ο Κοτάρσκι δεν αντιδρούσε εξαιρετικά στην κεφαλιά του Οχόρα.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος. Η ελληνική ομάδα είχε την υπεροχή και σημαντική στιγμή στο 65ο λεπτό, αλλά Βιεϊρίνια δεν πρόλαβε το γύρισμα του Τανζανού, με τους «Χιμπς» να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε και έδειξε πως χρειάζεται τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ουδεμία ανησυχία φυσικά, είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και τέτοιου είδους συναντήσεις, λογίζονται ως «ξεμούδιασμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0