Football Talk

«Χωρίς… λόγο»: Βρήκαν τον Κλοπ σε διακοπές, τον τράβηξαν βίντεο και φώναζαν το όνομα της Γιουνάιτεντ! (video)

«Χωρίς… λόγο»: Βρήκαν τον Κλοπ σε διακοπές, τον τράβηξαν βίντεο και φώναζαν το όνομα της Γιουνάιτεντ! (video)

Ένα σκηνικό που δεν χαρακτηρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έλαβε χώρα στην Ισπανία, με φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πλησιάζουν τον Γιούργκεν Κλοπ, να του φωνάζουν το όνομα της ομάδας τους και να τον βγάζουν βίντεο!

Ένα βίντεο που δεν άρεσε ούτε στην πλειοψηφία των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε αισίως την εμφάνισή του, με φόντο τον Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται στην Ισπανία με την οικογένειά του και… ξεκουράζεται, και όσοι τον συναντούν, συνηθίζουν να του ζητούν μία συζήτηση και μία φωτογραφία.

Ωστόσο, η «παράδοση» δεν επιβεβαιώθηκε σε αυτήν την περίπτωση, με φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον πλησιάζουν, έχοντας ανοιχτή την κάμερα του κινητού τους. Ξεκίνησαν να του φωνάζουν το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας και ο Κλοπ έκανε κίνηση προς τον άνθρωπο που κρατούσε την κάμερα, ώστε να την απομακρύνει από μπροστά του.

Τα σχόλια που έχουν προκύψει, μετά από αυτό το σκηνικό, είναι ιδιαίτερα αρνητικά, με άπαντες να θεωρούν πως αυτό είναι περιττό και πως το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον, δεν έχει σχέση με την προσωπική ζωή του Γιούργκεν Κλοπ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0