Football Talk

«Ένας από τους επιτυχημένους στην Ευρώπη»: Ο Άσγουορθ ήθελε διακαώς τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ!

«Ένας από τους επιτυχημένους στην Ευρώπη»: Ο Άσγουορθ ήθελε διακαώς τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ!
Η απόλυτη αποθέωση από τον Νταν Άσγουορθ στον Έρικ Τεν Χαγκ, λίγα λεπτά μετά την παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι και το 2026!
 
Τι και αν πριν από περίπου έναν μήνα, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν μπει στη διαδικασία να βρουν τον αντικαταστάτη του Έρικ Τεν Χαγκ;

Ο Τόμας Τούχελ δεν δέχθηκε να αναλάβει τη διαδοχή του, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατέληξαν σε κάποιον άλλον και ο πιο πλούσιος Βρετανός επιχειρηματίας αποφάσισε να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του.

Πριν από μερικά λεπτά, η ανανέωση της συνεργασίας έγινε επίσημη και ο Ολλανδός συνεχίζει στο «Ολντ Τράφορντ», μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Αρκετοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναρωτιούνται για την εν λόγω επιλογή, αλλά ο Νταν Άσγουορθ είχε την απάντηση. Επισήμανε πως ο Τεν Χαγκ είναι ένας εκ των πιο επιτυχημένων προπονητών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, λέγοντας πως η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, σηματοδοτεί μερικά βήματα προόδου για τον ίδιο τον σύλλογο!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νταν Άσγουορθ:

«Με δύο τρόπαια σε δύο χρόνια, ο Τεν Χαγκ αποδεικνύει γιατί είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποφασίσαμε πως ο Έρικ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δουλέψουμε. Είναι βήμα εξέλιξης για τον σύλλογο, αποδεικνύει τα standard μας και αναμένουμε τα αποτελέσματα!».

Πηγή: England365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0