Football Talk

Κρόος: «Δεν πιστεύω πως θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία!»

Κρόος: «Δεν πιστεύω πως θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία!»
Παραμονές του προημιτελικού κόντρα στην Ισπανία (05/07), ο Τόνι Κρόος εξέφρασε την πίστη του για την πορεία της Γερμανίας.

Ο χρόνος τελειώνει και λιγοστεύει πιο γρήγορα απ’ ότι νομίζουμε με το πέρας των ημερών.

Ο  Τόνι Κρόος, ωστόσο, πιστεύει πως έχει ακόμη λίγη… άμμο στην ποδοσφαιρική κλεψύδρα του, την απαιτούμενη τουλάχιστον για να φθάσει ως το τέλος του δρόμου, ανακηρυσσόμενος πρωταθλητής Ευρώπης και σε εθνικό επίπεδο εντός ενάμιση μήνα, μετά τον τελικό του Champions League.

Ο Γερμανός θρύλος και αισίως πολυνίκης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με έξι κατακτήσεις (στο πλευρό του Πάκο Χέντο, μαζί με τους Νάτσο, Ντάνι Καρβαχάλ και Λούκα Μόντριτς) τοποθετήθηκε για τον προημιτελικό έναντι της Ισπανίας, απαντώντας στον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέλου, πως αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα του.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο στόχος, ατομικός και ομαδικός, είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε μεγάλη θέληση να προχωρήσουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε. Η παρουσία στους 8 ήταν ο μίνιμουμ στόχος.

Ξέρω πολύ καλά τον Χοσέλου και ξέρω τι σκόπευε να κάνει. Τον αφήνω να έχει αυτή την επιθυμία για μένα και θα κάνουμε τα πάντα για μην πραγματοποιηθεί.

Δεν πιστεύω ότι θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι την Παρασκευή οπότε πιστεύω ότι θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0