Football Talk

Ματς σε χαλαρούς ρυθμούς και φιλική ισοπαλία (0-0) για τον Παναθηναϊκό με την Πάφο

Ματς σε χαλαρούς ρυθμούς και φιλική ισοπαλία (0-0) για τον Παναθηναϊκό με την Πάφο
Σε ένα φιλικό παιχνίδι δίχως ιδιαίτερη λάμψη και με πολύ χαλαρό ρυθμό, ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Πάφο.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «πράσινους», καθώς ο Τάσος Μπακασέτας που λογιζόταν ως βασικός, έμεινε στον πάγκο λόγω ενός «τραβήγματος» που ένιωσε στο ζέσταμα.

Το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με σχετική ηρεμία, με τη σημαντικότερη φάση να σημειώνεται από την Πάφο και τον Ζάιρο στο 13’, αλλά το πλασέ στην κίνηση που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Λοντίγκιν.

Οι Κύπριοι φάνηκαν γενικά να έχουν μεγαλύτερη επιθετική διάθεση χωρίς όμως αυτό να μεταφράζεται σε κάτι αξιόλογο.

Η πιο μεγάλη φάση για το «τριφύλλι» ήταν στο 32’ όπου ο Γερεμέγεφ, βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση μετά από όμορφο γύρισμα του Μαντσίνι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε αυτή η νωθρή εικόνα που υπήρχε και στο πρώτο με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν κάποια αξιοσημείωτη φάση. Ο κακός ρυθμός του παιχνιδιού, εμπόδισε και τις δύο ομάδες να δείξουν πράγματα.

Το σουτ του Τσοκάι στο 80’ δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα και έτσι οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την κυπριακή ομάδα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Κώτσιρας, Αράο, Βιλένα, Λημνιός, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμεγεφ

Για τον Παναθηναϊκό έπαιξαν επίσης οι:
Ντραγκόφσκι, Ρούμπεν, Φικάι, Νίκας, Νταμπίζας, Λίλο, Κάτρης, Κυριόπουλος, Τσοκάι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0