Football Talk

Δεύτερο «τεστ» θετικό με τριάρα (3-0) κόντρα στην Μπέρσχοτ για την ΑΕΚ!

Δεύτερο «τεστ» θετικό με τριάρα (3-0) κόντρα στην Μπέρσχοτ για την ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την «βαριά» ήττα από την Άλκμααρ, επικρατώντας με 3-0 της Μπέρσχοτ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της. 
Η ΑΕΚ παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της στην Ολλανδία και με αυτό τον τρόπο νίκησε με 3-0 την βελγική Μπέρσχοτ, αφήνοντας πίσω την «βαριά» ήττα από την Άλκμααρ
 
Το ματς έλαβε χώρα με τη μορφή των τεσσάρων 30λεπτων, με τον Ματίας Αλμέιδα να χρησιμοποιεί στα πρώτα 60 λεπτά την πρώτη ομάδα. Στο υπόλοιπο... μισό του φιλικού, η «Ένωση» παρατάχθηκε επί της ουσίας με την δεύτερη ομάδα της, αφού ο Αργεντίνος τεχνικός «χώρισε» το παιχνίδι σε δύο μέρη. 
 
Όσον αφορά στο παιχνίδι, η ελληνική ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά την αναμέτρηση και στο 6ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Πέτρος Μάνταλος πάτησε στην περιοχή, προσποιήθηκε αποτελεσματικά, αλλά τελικά νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. 
 
Πάντως, τρία λεπτά αργότερα, ο Χατζισαφί υποδέχθηκε υπέροχα την μπάλα και πάσαρε στον Γαλανόπουλο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα, για το 1-0. 
 
Στο 15', οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα αναπτύχθηκαν με όμορφο τρόπο, με τον Ρότα να σουτάρει και να αστοχεί. Παρόλα αυτά, ο Ζίνι ήταν στην σωστή θέση και κατόρθωσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. 
 
Ο Ζίνι πέρασε στην περιοχή στο 43', ωστόσο το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Ματίγιας, ενώ το τρίτο γκολ της ΑΕΚ ήρθε στο 78' από τον Γκολφίνο, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση της «Ένωσης». 

Το εν λόγω σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την «Ένωση» να παίρνει τη νίκη με 3-0. 

Η σύνθεση της ΑΕΚ

 
Θεοχάρης, Ρότα, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ελίασον, Φερνάντες (50' Μαχαίρας), Ζίνι, Γκαρσία.
 
Μετά το 60' έπαιξαν και οι:  Αγγελόπουλος, Ραντόνια, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Κάτσικας, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Θεοδωρίδης και Κανελλόπουλος.
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0