Football Talk

Copa America: Την πρώτη θέση του ομίλου η Κολομβία με φοβερό Χάμες και «εκτελεστή» Μουνιόθ - Απέναντι στην Ουρουγουάη η Βραζιλία στα προημιτελικά! (video)

Copa America: Την πρώτη θέση του ομίλου η Κολομβία με φοβερό Χάμες και «εκτελεστή» Μουνιόθ - Απέναντι στην Ουρουγουάη η Βραζιλία στα προημιτελικά! (video)
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Copa America. Βραζιλία και Κολομβία (1-1, 03/07) αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας και θα βρίσκονται μαζί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στον δεύτερο αγώνα του τέταρτου ομίλου η Κόστα Ρίκα κέρδισε με 2-1 την Παραγουάη (03/07).

Η φάση των ομίλων του Copa America ολοκληρώθηκε με δύο αναμετρήσεις και πλέον γνωρίζουμε τις ομάδες που θα βρεθούν στα νοκ-άουτ. Βραζιλία και Κολομβία προκρίθηκαν στα προημιτελικά, αφού στην μεταξύ τους αναμέτρηση ήρθαν ισόπαλες (1-1, 03/07). Από ένα γκολ στην αναμέτρηση σκόραραν οι Ραφίνια με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Μουνιόθ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Φυσικά, η «Σελεσάο» θα έχει δύσκολο έργο στα προημιτελικά αφού θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ουρουγουάη που εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων, ενώ η Κολομβία θα κληθεί να περάσει το «εμπόδιο» του Παναμά!

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Κόστα Ρίκα από νωρίς κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ (Κάλβο, Αλκοσέρ) διαφορά απέναντι στην Παραγουάη (2-1, 03/07) και να επιβάλλει τον ρυθμό της. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ντανιέλ Γκρανέρο ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 57ο λεπτό με τον Σόσα, με τις δύο ομάδες να «αποχαιρετούν» από νωρίς της διοργάνωση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0