Football Talk

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος!

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος!

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος είναι επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να προχωρούν στη σχετική ανακοίνωση.

Συμπληρώνεται η τριάδα των τερματοφυλάκων στους πρωταθλητές του Conference League, καθώς οι ήδη υπάρχοντες Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Κωνσταντής Τζολάκης, θα πλαισιωθούν από τον 29χρονο Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια, ο τελευταίος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Κηφισιάς με την οποία μάλιστα πανηγύρισε πέρυσι τον προβιβασμό στην Stoiximan Super League, όπου και πραγματοποίησε 23 συμμετοχές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση ης ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στον Ολυμπιακό. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ακολούθως αγωνίστηκε σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ιωνικό, με τελευταίο σταθμό την Κηφισιά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 23 συμετοχές στη Super League.

Αλέξανδρε, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό».



www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0