Football Talk

Copa America: Κέρδισε και τις Η.Π.Α και πήρε την πρόκριση για τα νοκ-άουτ η Ουρουγουάη - Στα προημιτελικά και ο Παναμάς! (video)  

Copa America: Κέρδισε και τις Η.Π.Α και πήρε την πρόκριση για τα νοκ-άουτ η Ουρουγουάη - Στα προημιτελικά και ο Παναμάς! (video)  
Ο τρίτος όμιλος του Copa America ολοκληρώθηκε με την Ουρουγουάη να κερδίζει και τις Η.Π.Α (0-1, 02/07) και να προκρίνεται ως πρώτη στα προημιτελικά, μαζί της θα βρεθεί και ο Παναμάς που επικράτησε της Βολιβίας (1-3, 02/07)!

Μετά και την ολοκλήρωση του τρίτου ομίλου του Copa America, γνωρίζουμε ήδη τις έξι από τις οκτώ ομάδες που θα βρεθούν στα πορημιτελικά.

Η Ουρουγουάη έκανε το 3/3 στον όμιλό της αφού επικράτησε των Η.Π.Α με 1-0 (02/07) και προκρίθηκε ως πρώτη στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ματίας Ολιβέιρα, ενώ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αραούχο αποχώρησε με φορείο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο!

Μαζί της στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Παναμάς που κέρδισε την Βολιβία με 3-1, με τους Φαγιάδο, Γκερέρο και Γιάνις να σκοράρουν από μία φορά.

Το μοναδικό τέρμα για τους Βολιβιανούς σε αυτήν την σύντομη πορεία τους στην διοργάνωση το πέτυχε ο Μιράντα στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.  

Παναμάς και Ουρουγουάη θα μάθουν τους αντίπαλους τους, μετά και την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής (03/07) του τέταρτου ομίλου του Copa America.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0