Football Talk

Ετοιμάζει «βαλίτσες» για Premier League o Καλαφιόρι!

Ετοιμάζει «βαλίτσες» για Premier League o Καλαφιόρι!

Το που θα καταλήξει ο Ρικάρντο Καλαφιόρι παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Ρομάνο «βγάζει από το κάδρο» την Γιουβέντους και στέλνει τον παίκτη στην Premier League!

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι έχει εξελιχθεί στο απόλυτο μεταγραφικό αντικείμενο του πόθου για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Και ενώ, εσχάτως η Γιουβέντους του πρώην προπονητή του 22χρονου Ιταλού κεντρικού αμυντικού, Τιάγκο Μότα έδειχνε να κερδίζει την μάχη της υπογραφής του, ένα «τιτίβισμα» του πολύ έγκριτου σε ζητήματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση του νεαρού Ιταλού.

Ο Ρομάνο επικαλούμενος λόγια του αθλητικού διευθυντή της Μπολόνια, Τζοβάνι Σαρτόρι υποστηρίζει πως η ομάδα του Σαπούτο αναμένει να λάβεις προσφορές από την Premier League για τον ταλαντούχο αμυντικό.

Ο ίδιος ο Σαρτόρι υποστηρίζει πως «δεν πιστεύω τελικά πως ο ποδοσφαιριστής θα πάει στη Γιουβέντους. Σε περίπτωση που η ομάδα αποφασίσει να τον πουλήσει, πιθανότατα θα αποχωρήσει για το εξωτερικό» κατέληξε ο έμπειρος αθλητικός διευθυντής, ο οποίος ωστόσο ανέφερε πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν εκείνο της παραμονής του Καλαφιόρι στην Μπολόνια για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Η εξέλιξη αυτή οπωσδήποτε ενθαρρύνει τους φίλους της Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα του Άρνε Σλοτ είχε και στο παρελθόν συνδεθεί με το ενδεχόμενο απόκτησης του 22χρονου αμυντικού.

Για την μεταγραφή του Ρικάρντο Καλαφιόρι, η Μπολόνια ενδέχεται να ικανοποιείται με ένα ποσό μεταξύ 40 και 50 εκατομμυρίων λιρών, όπως άλλωστε αναφέρει άλλη πηγή. Ποσό που κάθε άλλο παρά απαγορευτικό μοιάζει για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0