Football Talk

«Στροφή» της Φενέρ σε Εν Νεσύρι – Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για Ελ Κααμπί!

«Στροφή» της Φενέρ σε Εν Νεσύρι – Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για Ελ Κααμπί!

Ένα tweet από έγκριτο δημοσιογράφο της γειτονικής χώρας, ήρθε να αναπτερώσει το ηθικό των φίλων του Ολυμπιακού σχετικά με το σενάριο παραμονής του Ελ Κααμπί στον Πειραιά, καθώς η Φενέρ εντείνει τις προσπάθειές της να φέρει έναν άλλον Μαροκινό!

Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τις προσπάθειες που κάνει για να κρατήσει τον Ελ Κααμπί καταφθάνουν από την γειτονική Τουρκία. Σύμφωνα με tweet του Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποκαλύψει κι άλλες ειδήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον, «τιτίβισε» πως Σεβίλλη και Φενέρ βρίσκονται σε συζητήσεις για την μετακίνηση του Γιουσέφ Εν Νεσίρι στον σύλλογο που προπονεί ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η εξέλιξη αυτή, εφόσον επιβεβαιώνεται, προκαλεί ντόμινο θετικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό, καθώς ενδέχεται να αφαιρεί από το κάδρο ενδιαφέροντος της, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τα σενάρια που θέλουν τον Μαροκινό να απασχολεί σοβαρά τον Μάριο Μπράνκο και τη διοίκηση της Φενέρ.

Για να δούμε τι θα συμβεί και εάν τελικά, η πληροφορία αυτή αποτελεί όντως ένδειξη πως ένας από τους σοβαρούς μνηστήρες για την εξασφάλιση της υπογραφής του μεγάλου πρωταγωνιστή των «ερυθρολεύκων» έχει αποχωρήσει από την κούρσα της διεκδίκησής του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0