Football Talk

Ο «σούπερ» Μαρτίνες την οδηγεί: Άνετη νίκη για την Αργεντινή απέναντι στο Περού και πρόκριση στους «8» του Copa America! (video)

Ο «σούπερ» Μαρτίνες την οδηγεί: Άνετη νίκη για την Αργεντινή απέναντι στο Περού και πρόκριση στους «8» του Copa America! (video)

Το απόλυτο 3/3 έκανε η Αργεντινή στη φάση των ομίλων και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Copa America, μετά τη νίκη της με 2-0 (30/06) κόντρα στο Περού του Κάλενς, χάρη στα δύο τέρματα του Λαουτάρο Μαρτίνες. Στην επόμενη φάση και ο Καναδάς, μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Χιλή.

Η Αργεντινή δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο Περού για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Copa America, επικράτησε με 2-0 και τερμάτισε πρώτη με εννέα βαθμούς.


Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν για ακόμη μία φορά ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 47’ μετά την εξαιρετική ασίστ του Άνχελ Ντι Μαρία. Η Αργεντινή έχασε πέναλτι με τον Παρέδες να σημαδεύει το δοκάρι στο 72ο λεπτό, ωστόσο ο Μαρτίνες «κλείδωσε» τη νίκη με ωραία προσπάθεια λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, φτάνοντας στα τέσσερα γκολ στη διοργάνωση.


Με τον τρόπο αυτό, η Αργεντινοί έκαναν το 3/3 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, ενώ το Περού του Αλεξάντερ Κάλενς που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, αποκλείστηκε ως «ουραγός» του ομίλου.


Στο άλλο ματς, Καναδάς και Χιλή έμειναν στο «μηδέν», με τον Καναδά να ευνοείται από το αποτέλεσμα και να προκρίνεται ως δεύτερος από τον όμιλο, ενώ η Χιλή ακολούθησε το δρόμο του αποκλεισμού.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0