Football Talk

Δυναμικό… ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό, με πολλά γκολ, αλλά λίγα συμπεράσματα!

Δυναμικό… ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό, με πολλά γκολ, αλλά λίγα συμπεράσματα!

Πρώτο φιλικό… ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία, κόντρα στην Χάουζ Ουνιόν , της οποίας το επίπεδο ήταν μικρό. Οι «πράσινοι» δεν μπορούν φυσικά να βγάλουν συμπεράσματα και αναμένουν το επόμενο παιχνίδι με την Πάφο.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Τον πρώτο (ανεπίσημο) αγώνα του έδωσε ο Παναθηναϊκός για την νέα σεζόν, στα πλαίσια της βασικής προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία. Φυσικά, οι απουσίες ήταν πολλές και το επίπεδο του αντιπάλου, Χάουζ Ουνιόν, επιλέχθηκε με σκοπό οι παίκτες να… ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις.

Το εν λόγω παιχνίδι, όπως και όλα τα φιλικά, δεν μπορεί να αποτελεί λόγο για τον οποίο μπορεί να κριθεί η ομάδα και ο μοναδικός σκοπός του ήταν για να δοκιμάσει ο Ντιέγκο Αλόνσο στοιχεία, τα οποία, έχει δουλέψει όλο αυτό το διάστημα που προπονεί την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την αρχή του φιλικού, ο Παναθηναϊκός κράτησε πολύ ψηλές γραμμές στο τερέν και το πρεσάρισμα στις περιπτώσεις που έχανε την κατοχή, ήταν ασφυκτικό με πολλούς παίκτες να πιέζουν για την ανάκτησή της.

Το σκορ ήταν μεγάλο σε εύρος, με τους «πράσινους» να σκοράρουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Τζούριτσιτς, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές, όπως και ο Γερεμέγεφ. Γκολ σημείωσαν επίσης Νίκας (2), Μαντσίνι, Νταμπίζας, Μπρέγκου, Βαγιαννίδης, Αϊτόρ, Σένκεφελντ. Σημείο που αξίζει να σταθούμε, είναι πως μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτό ήταν ο δύο φορές σκόρερ, Γιώργος Νίκας

Όπως είπαμε και νωρίτερα όμως, δεν μπορούμε να κρατήσουμε ιδιαίτερα πολλά πράγματα από το παιχνίδι, καθώς και η ομάδα του Αλόνσο δεν είναι πλήρης, ούτε όμως και ο αντίπαλος ήταν μικρής δυναμικότητας. Σχεδόν κάθε απειλή που δημιουργούσε το «τριφύλλι» κατέληγε γκολ, 14 στο σύνολο. Ούτως ή άλλως, η Χάουζ Ουνιόν είναι ομάδα που ταλαντεύεται ανάμεσα στο επαγγελματικό και ημίεπαγγελματικό επίπεδο.

Επόμενο φιλικό για τον Παναθηναϊκό, θα είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας, κόντρα στην Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη (3/7, 19:00).

Ενδεκάδα πρώτου ημιχρόνου: Λίλο, Κάτρης, Γεντβάι, Τσοκάϊ, Κυριόπουλος, Ζέκα, Νίκας, Τρουιγιέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Νταμπίζας.

Ενδεκάδα δεύτερου ημιχρόνου: Λίλο, Φικάι, Αράο, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα, Νίκας, Μπρέγκου, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ

*Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς έχουν υποχρεώσεις στο Euro (με τους τρεις πρώτους να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους). 

**Εκτός αποστολής ήταν Μπακασέτας, Λημνιός, Κώτσιρας, Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0