Football Talk

«Πρώτα να κάνει προετοιμασία»: Σενάριο που ενθουσιάζει τον κόσμο της Λίβερπουλ, για δανεισμό του Γκιουλέρ!

«Πρώτα να κάνει προετοιμασία»: Σενάριο που ενθουσιάζει τον κόσμο της Λίβερπουλ, για δανεισμό του Γκιουλέρ!

Φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Αρντά Γκιουλέρ, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ειπώθηκε από έγκριτο δημοσιογράφο, όλα ανοιχτά, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι τον θέλει στην προετοιμασία της «Βασίλισσας»!

Προέκυψε πριν από μερικές ώρες, το έγραψε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Γκρέιαμ Μπέιλι, και δειλά – δειλά αρχίζει και κάνει αρκετά την εμφάνισή του.

Μπορεί να ακούγεται… ακραίο, αλλά σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Λίβερπουλ θέλει να κάνει δικό της τον Αρντά Γκιουλέρ της Ρεάλ Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού. Έχει μείνει εντυπωσιασμένη από τις εμφανίσεις του στο EURO και θεωρεί πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο «Άνφιλντ».

Ωστόσο, από την στιγμή που ο Κάρλο Αντσελότι έχει δηλώσει πολλάκις πόσο τον υπολογίζει, φημολογείται πως έχει ζητήσει να κάνει προετοιμασία στη Ρεάλ. Αυτό κρίνεται δεδομένο και από εκεί και πέρα, θα παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση. Σε αυτό το σημείο, να υπολογίσουμε και το γεγονός πως ο Κιλιάν Εμπαπέ με την άφιξή του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενδεχομένως να περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του Τούρκου στη Μαδρίτη. Οψόμεθα…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0