Football Talk

«Ο Κριστιάνο δεν θα το έκανε»: Η απόφαση του Μέσι να… ξεκουραστεί για τον προημιτελικό της Αργεντινής!

«Ο Κριστιάνο δεν θα το έκανε»: Η απόφαση του Μέσι να… ξεκουραστεί για τον προημιτελικό της Αργεντινής!

Ένα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να βάλει ξανά… φωτιά στον κόσμο του Twitter και τους υποστηρικτές του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αφορμή; Τα ρεπορτάζ της Αργεντινής που θέλουν τον πρώτο, να έχει ζητήσει να μην αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, ώστε να είναι ξεκούραστος για τον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες και έχει ως θέμα της, για μία ακόμη φορά, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφορικά με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στις εθνικές τους ομάδες.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του «The Athletic», ο Αργεντινός σούπερ σταρ απουσίασε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του και δεν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι της «αλμπισελέστε» στη διαδικασία των ομίλων.

Αρκετοί αναφέρουν πως δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα τραυματισμού και πως ο λόγος έγκειται στην ξεκούραση που έχει απαιτήσει ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι. Θέλει γράφουν, να είναι έτοιμος για τον προημιτελικό και η Αργεντινή σαφώς και αποδέχεται το αίτημά του.

Και κάπου εκεί, μπαίνουν στη συζήτηση οι fans του Κριστιάνο Ρονάλντο, που υποστηρίζουν πως ο αγαπημένος τους ποδοσφαιριστής αυτό δεν θα το έκανε σε καμία περίπτωση. Το τεκμηριώνουν μάλιστα, λέγοντας πως η Πορτογαλία είχε προκριθεί στη φάση των «16» του EURO 2024 και ο Ρονάλντο ζήτησε από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να ξεκινήσει, όντας και… εκνευρισμένος, όταν έγινε αλλαγή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0