Football Talk

Η ΑΕΚ θα… θυμάται τον Κάναντι: Υποψήφιος αντίπαλός της στην Ευρώπη, δεν έχασε στο 50% των ματς που τη συνάντησε! (video)

Η ΑΕΚ θα… θυμάται τον Κάναντι: Υποψήφιος αντίπαλός της στην Ευρώπη, δεν έχασε στο 50% των ματς που τη συνάντησε! (video)

Και από το πουθενά, είναι πιθανό οι δρόμοι του Νταμίρ Κάναντι και της ΑΕΚ να «σμίξουν» και πάλι. Ακόμη και ως αντίπαλοι. Και στη… μεγάλη εικόνα, η ελληνική ομάδα δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Αυστριακό προπονητή!

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά, όμως ο Νταμίρ Κάναντι είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και πάλι στον δρόμο της ΑΕΚ. Με ποιον τρόπο; Διότι ανέλαβε τη Βελέζ Μόσταρ, μία εκ των δύο ομάδων που είναι πιθανό να βρεθούν απέναντί της στην δεύτερη προκριματική φάση του Europa Conference League, αφού η «Ένωση» θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκεί τον νικητή του ζευγαριού όπου συμμετέχει η ομάδα από την Βοσνία με την Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα.

Όλοι φυσικά θυμόμαστε τον Αυστριακό προπονητή, καθώς έχει περάσει δις από το πρωτάθλημα της χώρας μας και τον Ατρόμητο(2017-2019 και Ιουλ. 2020 - Φεβρ. 2021). Τελευταία του δουλειά ήταν στην Σίμπενικ της Κροατίας και πλέον, επιστρέφει στους προπονητικούς πάγκους, μετά από έναν χρόνο αποχής!

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις που έχουν λάβει χώρα ανάμεσα στον Νταμίρ Κάναντι και την ελληνική ομάδα; Ο έμπειρος coach τα πηγαίνει εξαιρετικά, καθώς έχει βρει στον δρόμο του την ΑΕΚ σε οκτώ περιπτώσεις και δεν έχει χάσει στο 50% των εν λόγω αναμετρήσεων.

Από εκεί και πέρα, ποια ήταν η την κορυφαία του επικράτηση; Ήταν τον Νοέμβριο του 2018, όταν ο Ατρόμητος κέρδιζε με 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έμενε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χάρη στα γκολ των Σπύρου Ρισβάνη και Ευθύμη Κουλούρη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0