Football Talk

«Χτυπά» τοπ ταλέντο από το Μεξικό ο ΠΑΟΚ; «Επίσημη πρόταση για τον Χουέρτα από ελληνική ομάδα!»

«Χτυπά» τοπ ταλέντο από το Μεξικό ο ΠΑΟΚ; «Επίσημη πρόταση για τον Χουέρτα από ελληνική ομάδα!»

Στο Μεξικό «φωτογραφίζουν» τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 23χρονου Σέζαρ Χουέρτα!

Το βλέμμα στο… Μεξικό φαίνεται πως έχει ο ΠΑΟΚ! Δημοσιεύματα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής «φωτογραφίζουν» ουσιαστικά τους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας πως έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σέζαρ Χουέρτα!

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ένας ελληνικός σύλλογος που αγωνίζεται στο Champions League, έχει μπει «δυνατά» στη διεκδίκηση του 23χρονου παίκτη της Πούμας!

Πρόκειται για έναν αρκετά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, αλλά και στην «αιχμή του δόρατος». Μάλιστα, αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην αποστολή του Μεξικού, για το Copa America.

Συνολικά, την περασμένη σεζόν, σε 37 παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα της Πούμας, βρήκε δίχτυα σε 11 περιπτώσεις, ενώ μοίρασε και εννέα ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως γράφει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα, ο Χουέρτα θα πάρει την τελική του απόφαση, μετά από την ολοκλήρωση του Copa America. Δεν γίνεται αναφορά στο ποσό που, πιθανώς, έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0