Football Talk

Το «σίριαλ» ΑΕΚ, Πινέδα και Μοντερέι, θα έχει κι άλλα επεισόδια! (video)

Το «σίριαλ» ΑΕΚ, Πινέδα και Μοντερέι, θα έχει κι άλλα επεισόδια! (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, η Μοντερέι θα επανέλθει για τον Ορμπελίν Πινέδα! Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης και τι πιστεύουν στο Μεξικό.

Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα στη μεταγραφική περίοδο, για τους συλλόγους του Μεξικού. Εδώ και μήνες, είναι γνωστό πως έρχονται συνεχώς προτάσεις στην ΑΕΚ, αλλά απορρίπτονται.

Ίδια κατάληξη είχε κι αυτή της Μοντερέι, το βράδυ της Τετάρτης (26/06). Συγκριτικά με τις άλλες ομάδες, όμως, στην περίπτωση της Μοντερέι υπάρχουν διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, ο εν λόγω σύλλογος έχει πάρα πολύ ψηλά στη λίστα του τον Πινέδα και δεν θα αφήσει εύκολα την υπόθεσή του. Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της «Ένωσης», η πρότασή των Μεξικανών απορρίφθηκε.

Πράγματι, τα 10 εκατομμύρια δολάρια που γράφτηκαν από τα ΜΜΕ του Μεξικού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι δεδομένο, όμως, πως θα επανέλθουν δυναμικά, ενώ υπάρχει πίστη πως μπορούν να πετύχουν το deal.



Συγκεκριμένα, έχουν έτοιμη μία πολύ μεγάλη και δελεαστική πρόταση για τον 28χρονο Μεξικανό κεντρικό χαφ, του οποίου οι προθέσεις δεν είναι γνωστές και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του Copa America.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, είμαστε ακόμη στην αρχή αυτού του καλοκαιρινού «σίριαλ», μιας και πρόθεση να εγκαταλειφθεί η υπόθεση, δεν υπάρχει.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0