Football Talk

Στην Τουρκία για τρίτη συνεχή χρονιά ο Χατζηγιοβάνης – Ανακοινώθηκε από την Εγιούπσπορ!

Στην Τουρκία για τρίτη συνεχή χρονιά ο Χατζηγιοβάνης – Ανακοινώθηκε από την Εγιούπσπορ!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης παραμένει κάτοικος Τουρκίας, καθώς επισημοποιήθηκε η μετακίνησή του στη νεοφώτιστη Εγιούπσπορ, του παλαίμαχου Αρντά Τουράν.

Την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη» φαίνεται πως έχει βρει στη γείτονα Τουρκία ο 27χρονος μεσοεπιθετικός και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάννης, ο οποίος επιμένει… τουρκικά στην Super Lig, μεταγραφόμενος στη νεοφώτιστη Εγιούπσπορ. Θα έχει μάλιστα προπονητή του τον Αρντά Τουράν, ένα σημαντικό κεφάλαιο του τούρκικου ποδοσφαίρου με σημαντική διεθνή καριέρα στην Primera Division και στις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μόλις άκουσα ότι με ήθελε ένας σύλλογος όπως η Eyüpspor, ήθελα να έρθω αμέσως. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με ένα όνομα όπως ο Arda Turan. Χάρηκα πολύ που με ήθελε ο Άρντα Τουράν. Ελπίζω να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα στη Super League, στην οποία συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας". Είχε μεταγραφεί προ διετίας στην Ανκαραγκουτζού.  

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0