Football Talk

«Σπόντα» του Έντσο Φερνάντες για την Τσέλσι και… συγγνώμη: «Η ομάδα άλλαξε γνώμη, ο Ποτσετίνο με άφησε!»

«Σπόντα» του Έντσο Φερνάντες για την Τσέλσι και… συγγνώμη: «Η ομάδα άλλαξε γνώμη, ο Ποτσετίνο με άφησε!»

Ξεκάθαρος ο Έντσο Φερνάντες, αναφορικά με τον λόγο που… αναγκάστηκε να πει «όχι» στην Αργεντινή και τον Μασεράνο, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Ζήτησε συγγνώμη, αλλά επισήμανε πως η Τσέλσι είναι αυτή που άλλαξε γνώμη, λόγω αλλαγής προπονητή!

Την πρόθεσή του να συμμετάσχει κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο την Αργεντινή, εξέφρασε ο Έντσο Φερνάντες, ο οποίος όμως, δεν θα βρεθεί εκεί.

Ο λόγος; Η αλλαγή προπονητή στην Τσέλσι, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να το έχει επιτρέψει, αλλά τον Έντσο Μαρέσκα και τον Τοντ Μποέλι, να μην του ανάβουν το «πράσινο φως».

Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής των «μπλε» είχε πάρει την έγκριση, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη μετά την αποχώρηση του Ποτσετίνο. Αυτό ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο TyCSports ο Φερνάντες, που είπε πως η Τσέλσι είναι αυτή που άλλαξε γνώμη και πως κατά συνέπεια, θα την σεβαστεί.

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να ζητήσει συγγνώμη και από τον Χαβιέ Μασεράνο, για όσα έλαβαν χώρα!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Έντσο Φερνάντες:

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να βρεθώ εκεί. Ο Ποτσετίνο μου είχε δώσει το ‘’οκ’’, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή, η Τσέλσι άλλαξε την γνώμη της. Έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ζητώ συγγνώμη από τον Μασεράνο!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0