Football Talk

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο διάδοχος του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Super League 1, καθώς εξελέγη με επτά ψήφους έναντι έξι, υπέρ του Γιάννη Αλαφούζου.
Πρόεδρος της Λίγκας για τρίτη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ύστερα από την τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης (26/06), έγινε γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, διαδέχεται τον Μηνά Λυσάνδρου στον προεδρικό θώκο.

«Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης» ανέφερε το μήνυμα της Stoiximan Super League.

Υπέρ του κ. Μαρινάκη, πέραν του Ολυμπιακού, ψήφισαν οι ΠΑΟΚ, ΒόλοςΑστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πανσερραϊκός και ΟΦΗ. Υπέρ του κ. Αλαφούζου, πέραν του Παναθηναϊκού, ψήφισαν οι ΑΕΚ, Λαμία, Athens Kallithea, Άρης και Λεβαδειακός. «Λευκό» έριξε ο Παναιτωλικός, ενώ η ΕΠΟ δεν ήταν στη διαδικασία.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την ενημέρωση πως «στη θέση της αναπληρώτριας προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη η κ. Αικατερίνη Κοξένογλου».

Σημειώνεται πως πρόκειται για την τρίτη θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League, μετά από εκείνη τη σεζόν 2010/11 και την επόμενη από το καλοκαίρι του 2022, έως τον Ιανουάριο του 2024, που ανέλαβε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0