Football Talk

O CEO της Τζένοα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Κοτάρσκι: «Είναι δυνατός, αλλά δεν τον κοιτάμε μόνο εμείς!»  

O CEO της Τζένοα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Κοτάρσκι: «Είναι δυνατός, αλλά δεν τον κοιτάμε μόνο εμείς!»  
Ο CEO της Τζένοα, Άντρες Μλπάσκεζ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Κοτάρσκι, ενώ τόνισε πως οι «ροσομπλού» δεν είναι οι μοναδικοί που εξατάζουν την περίπτωσή του!

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ντόμινικ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Τζένοα και άλλων ιταλικών ομάδων.

Ο CEO των «ροσομπλού» παραδέχτηκε ότι η ομάδα έχει στα υπόψιν της τον 24χρονο, αλλά δεν είναι η μοναδική που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  

«Το Frendrup δεν πρέπει να πουληθεί, είναι πυλώνας. Θα ήθελα να κρατήσω τον Spence, ένιωθε καλά, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς: αν ήταν στο χέρι του θα έμενε στη Τζένοα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα αξίας 40 εκατομμυρίων που θα μας πάει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μέχρι σήμερα είμαστε ακόμα πίσω, φέτος με 40 εκατομμύρια πήγαμε καλύτερα από άλλες ομάδες και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να βελτιωθούμε. Του χρόνου θέλω να έχω περισσότερα έσοδα και σε ένα χρόνο μπορούμε να σκεφτόμαστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στην άμυνα είμαστε καλά, ίσως χρειαζόμαστε ένα δεξί μπακ: όχι μόνο ο Ζανόλι, είναι περίπου δέκα. Στη μεσαία γραμμή ψάχνουμε για επιθετικό χαφ».

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Ίσως φύγει ο τερματοφύλακας και εμείς θα ψάξουμε. Δεν είναι όλα γνωστά για τον Μαρτίνεθ, αλλά θέλω να είναι ξεκάθαρες οι παράμετροι, αξίζει πάνω από 15 εκατομμύρια αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Μερικές φορές οι εισαγγελείς φροντίζουν τα δικά τους συμφέροντα, αλλά είναι ένας μικρός κόσμος. Ο Κοτάρσκι είναι δυνατός, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι πάνω του». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0