Football Talk

Θα βρεθεί η «χρυσή τομή»; Το παλεύει ο Ολυμπιακός για Κάρμο, κατέθεσε πρόταση στην Πόρτο, λένε στην Πορτογαλία!

Θα βρεθεί η «χρυσή τομή»; Το παλεύει ο Ολυμπιακός για Κάρμο, κατέθεσε πρόταση στην Πόρτο, λένε στην Πορτογαλία!

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Νταβίντ Κάρμο και όπως γράφουν στην Πορτογαλία, κατέθεσε πρόταση στην Πόρτο! Πόσα προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι»;

Θέλει να «χτίσει» την άμυνά του ο Ολυμπιακός γύρω από τον Νταβίντ Κάρμο και το αποδεικνύει. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η περασμένη σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» κατέστησαν σαφές, πως θέλουν να διατηρήσουν στην ομάδα τον 24χρονο στόπερ.

Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση. Άλλωστε, ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, που οδήγησαν τους Πειραιώτες ως την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League, κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ωστόσο, η απόκτησή του από την Πόρτο, δεν είναι εύκολο ζητούμενο, λόγω της υψηλής ρήτρας που υπήρχε στη συμφωνία του δανεισμού του και «άγγιζε» τα 18 εκατομμύρια.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με την πορτογαλική ομάδα και μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, έχει καταθέσει πρόταση στους «δράκους»!

Το ποσό φτάνει στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχουν φυσικά και ορισμένα μπόνους, τα οποία ίσως ανεβάσουν την προσφορά ακόμα ψηλότερα.

Θα βρεθεί η «χρυσή τομή»; Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο οι Πειραιώτες, όσο και ο Κάρμο, επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στη μεταξύ τους συνεργασία!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0