Football Talk

«Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές βρήκαν τον ήρωά τους»: Ο Μαρτίνες… καθάρισε τη Χιλή (1-0) και έστειλε την Αργεντινή στους «8»! (video)

«Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές βρήκαν τον ήρωά τους»: Ο Μαρτίνες… καθάρισε τη Χιλή (1-0) και έστειλε την Αργεντινή στους «8»! (video)

Η Αργεντινή έκλεισε ήδη τη θέση της στους «8» του Copa America και αυτό το οφείλει στον Λαουτάρο Μαρτίνες που... σκότωσε στο φινάλε τη Χιλή (26/06, 1-0). Σπουδαία νίκη και για τον Καναδά που επικράτησε επίσης με 1-0 του Περού (26/06).

Η κάτοχος του τροπαίου, Αργεντινή δείχνει αποφασισμένη να υπερασπιστεί μέχρι τέλους τα… σκήπτρα της.

Αυτό έκανε και τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/06, 1-0), απέναντι στη Χιλή.

Η ομάδα του Σκαλόνι δυσκολευόταν να βρει τρόπο για να σπάσει την αντίπαλη άμυνα και με την «κλεψύδρα» να αδειάζει, η ισοπαλία έμοιαζε όλο και πιο πιθανή.

Εκεί όμως ήρθε για να «καθαρίσει» ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο επιθετικός της Ίντερ μετά την… καυτή του χρονιά, συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα και στο Copa America.

Μετά από κόρνερ του Μέσι στο 88ο λεπτό, οι Χιλιανοί αμυντική δεν κατάφεραν να διώξουν με επιτυχία την μπάλα από την περιοχή τους. Αυτή κατέληξε πάνω στον Μαρτίνες, με τον επιθετικό της «αλμπισελέστε» να κεραυνοβολεί από κοντινή απόσταση για το 1-0.

Με τη νίκη αυτή η Αργεντινή έφτασε τους έξι βαθμούς και έκλεισε ήδη θέση για τους «8» της διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου Ο Καναδάς «λύγισε» την αντίσταση του Περού, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Ντέιβιντ στο 74ο λεπτό, με άψογο πλασέ, μέσα από την περιοχή.

Το έργο του Καναδά έγινε αρκετά πιο εύκολο στο 59’, όταν και ο Αραούχο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0