Football Talk

«D stands for Drama»: Η Αυστρία τερματίζει πρώτη στο Group D και η Ολλανδία μένει... ζωντανή (video)

«D stands for Drama»: Η Αυστρία τερματίζει πρώτη στο Group D και η Ολλανδία μένει... ζωντανή (video)

Πέντε λεπτά. Πέντε διαφορετικά γεγονότα. Σε δύο μόλις παιχνίδια. Στον ίδιο όμιλο. Εντυπωσιακά πράγματα στο EURO 2024 και στις συναντήσεις της Γαλλίας με την Πολωνία και της Ολλανδίας με την Αυστρία!

Ίσως ο όμιλος του τουρνουά με το μεγαλύτερο... δράμα από όλους. Αναφερόμαστε φυσικά στον 4ο όμιλο του EURO 2024 και η αλήθεια είναι πως όσα είδαμε στο Γαλλία – Πολωνία και στο Ολλανδία – Αυστρία, από το 75’ μέχρι το 80’, δεν περιγράφονται.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 80 λεπτών, ο Μέμφις Ντεπάι έκανε το 2-2 για τους «οράνιες», έπειτα από ασίστ του Βέργκοστ, και μεγάλη εξέταση από τον VAR!

Ένα λεπτό μετά, στο άλλο παιχνίδι, ο Ουπαμεκανό υπέπεσε σε πέναλτι, με συνέπεια η Γαλλία να βρεθεί πιο κοντά από ποτέ, να δεχθεί το πρώτο της γκολ στο τρέχον EURO.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μενιάν αποκρούει. Έχουμε όμως επανάληψη. Πάλι από την αρχή. Και στο 79ο λεπτό, ο Πολωνός φορ της Μπαρτσελόνα δεν «λαθεύει» ξανά, με το 1-1 να είναι γεγονός.

Περνούν 60 δευτερόλεπτα και έχουμε εκ νέου γκολ στο Ολλανδία – Αυστρία. Αυτή την φορά είναι ο Σάμπιτζερ, ο οποίος κάνει το 3-2 και δίνει την πρώτη θέση στην χώρα του, σε μία σπουδαία επιτυχία!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0