Football Talk

Όλα… στραβά από την πρεμιέρα για την Βραζιλία, «κόλλησε» με την Κόστα Ρίκα – Άνετα η Κολομβία με ηγέτη Χάμες! (video)

Όλα… στραβά από την πρεμιέρα για την Βραζιλία, «κόλλησε» με την Κόστα Ρίκα – Άνετα η Κολομβία με ηγέτη Χάμες! (video)

Η Βραζιλία είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει στο ισόπαλο 0-0 με την Κόστα Ρίκα (25/06), στην πρεμιέρα της στο Copa America! Δύο ασίστ είχε ο Χάμες Ροντρίγκες στη νίκη της Κολομβίας επί της Παραγουάης (2-1).

Μπήκε με το… αριστερό η Βραζιλία, στην πρεμιέρα της στο Copa America!

Η «Σελεσάο» είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού κόντρα στην Κόστα Ρίκα (25/06), απώλεσε αρκετές ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα ένα ακυρωμένο γκολ λόγω οφσάιντ αλλά και δοκάρι με τον Πακετά, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σεκέιρα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν πόντο, μένοντας στο 0-0.

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Κολομβία καθάρισε τη νίκη απέναντι στην Παραγουάη, ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο. Επικράτησε με 2-1, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες, που είχε τις ασίστ και στα δύο γκολ της ομάδας του.

Ο Μουνιόθ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, ενώ ο Λέρμα διπλασίασε τα τέρματα της Κολομβίας στο 42’. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Παραγουάη ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 69’, σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0