Football Talk

Έμερι: «Επικεντρώθηκα περισσότερο στην είσοδο στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος»

Έμερι: «Επικεντρώθηκα περισσότερο στην είσοδο στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος»

Για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League μίλησε ο Ουνάι Έμερι σε βασκικό Μέσο.

Ο «οδυνηρός» αποκλεισμός της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στο μυαλό του Ουνάι Έμερι, ακόμη και ενάμιση μήνα μετά τις διπλές αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε βασκικό Μέσο, ο τεχνικός της Βίλα, που πρόσφατα ανανέωσε με τους «χωριάτες», μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας την υπεροχή των Πειραιωτών, οι οποίοι τελικά κατέκτησαν και το τρόπαιο.

Αναλυτικά, η αναφορά του Ουνάι Έμερι στον αποκλεισμό της Βίλα:

«Ήθελα να παίξω στον τελικό και ήθελα να κερδίσω τον τελικό. Δέχομαι όμως ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Είχαμε απορροφηθεί στο πώς θα καταφέρουμε να προκριθούμε στο Champions League και το πώς θα τερματίσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα, ανταγωνιζόμενοι την Τότεναμ.

Ήμασταν δυναμικοί, παρά το γεγονός πως είχαμε πολλούς τραυματίες στην πορεία. Επικέντρωσα περισσότερο τις δυνάμεις μου και τις ενέργειές μου στην προσπάθεια για να μπούμε αρχικά στο Champions League και δεύτερον για να φτάσουμε στον τελικό του Conference League».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0