Football Talk

«Η ΑΕΚ δεν παρατά την υπόθεση του Μίλσον»

«Η ΑΕΚ δεν παρατά την υπόθεση του Μίλσον»
Όπως αναφέρουν Ισραηλινά δημοσιεύματα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ συνεχίζεται για χάρη του Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To φλερτ της ΑΕΚ με τον Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ καλά κρατεί με την Ένωση να συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση του Ανγκολέζου ακραίου, όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα «walla.co.il».

«Δεν παρατά την υπόθεση Μίλσον και αν προσφέρει κάποιο 'τρελό' ποσό θα πείσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ να πει το "ναι". Οι Ελληνες συνεχίζουν να φλερτάρουν με τον Ανγκολέζο εξτρέμ και σκέφτονται να στείλουν μια νέα τεράστια προσφορά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα συμφωνήσει σε λιγότερα από 6 εκατομμύρια, οπότε τι γίνεται αν προσφέρουν περισσότερα;. Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά να φλερτάρει τον Μίλσον, παρά την επιμονή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι δεν είναι προς πώληση. Ο στόχος της ισραηλινής ομάδας είναι να κρατήσει τον παίκτη σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα μεγάλο επίτευγμα που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη της Μακάμπι Τελ Αβίβ και να την κάνει να συμφωνήσει», υπογράμμισε το σχετικό δημοσίευμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0