Football Talk

«Μένει στην Κρουζ Αζούλ ο Αντούνα, εάν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει τον Παβόν!»

«Μένει στην Κρουζ Αζούλ ο Αντούνα, εάν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει τον Παβόν!»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό, εάν ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Κριστιάν Παβόν, τότε ο Ουριέλ Αντούνα να παραμείνει στην Κρουζ Αζούλ.

Σενάρια που αφορούν παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός έρχονται από το Μεξικό και αφορούν τις περιπτώσεις των Ουριέλ Αντούνα και Κριστιάν Παβόν.  

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «elfutbolero.com.mx», το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αντούνα επηρεάζει άμεσα και το σενάριο με τον Παβόν, αφού εάν ο 28χρονος Αργεντινός εξτρέμ γίνει παίκτης του «τριφυλλιού», τότε ο Μεξικανός θα μείνει στην Κρουζ Αζούλ.

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του «elfutbolero.com.mx»:

«Τα καλύτερα νέα για την Κρουζ Αζούλ έρχονται από την Βραζιλία και δεν είναι η υπόθεση του Κάρλος Σαλσέδο, αλλά υπάρχει η πιθανότητα ένας άλλος παίκτης να καταλήξει στον Παναθηναϊκό, που εξετάζει τον Αντούνα ως υποψήφιο στόχο. Αν ο παίκτης που παίζει στην Βραζιλία επιλεγεί τελικά, ο Αντούνα θα μπορούσε να μείνει ήρεμος στην Κρουζ Αζούλ».

Κατά πώς δείχνουν τα πράγματα, αυτά τα νέα είναι ευχάριστα στο Μεξικό, καθώς με την απόκτηση του Παβόν οι «πράσινοι» θα αφήσουν σε… ησυχία τον Αντούνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0