Football Talk

Viral δήλωση του Μέσι: «Η εποχή Γκουαρδιόλα προκάλεσε σύγχυση!» (video)

Viral δήλωση του Μέσι: «Η εποχή Γκουαρδιόλα προκάλεσε σύγχυση!» (video)
Ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του, άφησε να εννοηθεί πως ο τρόπος παιχνιδιού των ομάδων του Πεπ Γκουαρδιόλα, ίσως είχε και αρνητικές συνέπειες, αφαιρώντας τον αυθορμητισμό από τους νέους!

Μαζί έγραψαν χρυσές σελίδες στην Μπαρτσελόνα. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, αλλά σίγουρα, η δήλωση που έκανε ίσως παρερμηνευθεί.

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του, τόνισε πως η εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα και η επιρροή του τρόπου παιχνιδιού που παρουσίασε στην «Μπάρτσα» και μετέπειτα στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει και αρνητικό αντίκτυπο.

Ο λόγος; Επειδή πολλοί προπονητές σε νεαρές ηλικίες, ζητούν από τα παιδιά να παίζουν έτσι ενώ είναι σε τρυφερές ηλικίες, όπως έξι και επτά ετών. Εκεί, όπου κατά τη γνώμη του Λιονέλ Μέσι, ο αυθορμητισμός θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο.

Η δήλωσή του αναλυτικά:

«Η εποχή του Γκουαρδιόλα έχει προκαλέσει μια μικρή σύγχυση. Όλοι θέλουν να παίζουν έτσι τώρα. Λένε στα παιδιά 6/7 ετών να παίξουν με 2 επαφές, γρήγορα. Σε αυτή την ηλικία, αυτό που συνέβη με εμένα πρέπει να συμβεί σε αυτά τα παιδιά. Δεν πρέπει να αφαιρέσουμε τον αυθορμητισμό τους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0