Football Talk

Απειλείται η Μάντσεστερ Σίτι; - «Νέα στοιχεία του Ρούι Πίντο για τις 115 παραβάσεις»

Απειλείται η Μάντσεστερ Σίτι; - «Νέα στοιχεία του Ρούι Πίντο για τις 115 παραβάσεις»

Ο Ρουί Πίντο, επανέρχεται στην επιφάνεια με την ευκαιρία των προβλημάτων της Μάντσεστερ Σίτι με το νόμο. Απειλεί το αγγλικό κλαμπ με νέα στοιχεία και e-mails που κι εκείνος παράνομα έχει στην κατοχή του, ώστε ν' αποδείξει πως οι «πολίτες» έχουν ξεγελάσει το Financial Fair Play.  

Η Sun είναι αυτή που κάνει αναφορά στο Football Leaks, την ονομασία που δόθηκε στο πασίγνωστο, πια, σκάνδαλο με τον 35χρονο Πορτογάλο, Ρουί Πίντο, ο οποίος είχε καταφέρει το 2018 να εξασφαλίσει e-mails της Μάντσεστερ Σίτι για ν' αποδείξει παρατυπίες και παράνομες κινήσεις στο οικονομικό τοπίο ώστε να ευνοείται η ομάδα με τις πανάκριβες μεταγραφές.
 
Βέβαια, ο δράστης του Football Leaks είχε καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, καθώς και οι δικές του ενέργειες ήταν αποτέλεσμα παρανομίας και δικάστηκε στην πατρίδα του, έχοντας αποδειχθεί ένοχος για κλοπή σημαντικών δεδομένων.

Παρ' όλα αυτά, όπως τονίζει η Sun, ο Πίντο έχει προμηθεύσει τις Αρχές σε Γερμανία και Γαλλία με χιλιάδες αρχεία που αποδεικνύουν πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει όντως ξεγελάσει το Financial Fair Play με τον τρόπο που εισέρρεαν τα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

«Δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα τίποτα από αυτούς τους πέντε σκληρούς δίσκους που έχουμε παραδώσει στις Αρχές. Θα το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά δεν θα πούμε το πότε» ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος του Πορτογάλου χάκερ.

Υπενθυμίζεται πως όσα είχαν βγει στην επιφάνεια από τον Πίντο στο παρελθόν, είχαν προκαλέσει την τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη Σίτι το 2020, ωστόσο, το κλαμπ του Μάντσεστερ είχε ανατρέψει αυτή την απόφαση και είχε νικήσει στο CAS.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0