Football Talk

Η αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία στην Ολλανδία – Έμεινε Αθήνα για αποκατάσταση ο Πισάρο!

Η αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία στην Ολλανδία – Έμεινε Αθήνα για αποκατάσταση ο Πισάρο!

Η ΑΕΚ αναχωρεί για την Ολλανδία σήμερα (23/06), προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν και γνωστοί έγιναν οι 26 του Ματίας Αλμέιδα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (23/06), η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Άλκμααρ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του 26 παίκτες.

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο Πισάρο για αποκατάσταση ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, οι Πινέδα και Κάλενς βρίσκονται στο Κόπα Αμέρικα για τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους, όπως και οι Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι και Τσούμπερ για το EURO 2024. Στην αποστολή εντάχθηκε και ο Τσιλούλης, ενώ να θυμίσουμε ότι κόπηκαν οι «φευγάτοι» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία:

Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισοτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0