Football Talk

«Κανείς δεν κάνει ντεμπούτο, όπως ο Άλβαρες!»: Το απίστευτο ρεκόρ που έχει καταρρίψει σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις! (video)

«Κανείς δεν κάνει ντεμπούτο, όπως ο Άλβαρες!»: Το απίστευτο ρεκόρ που έχει καταρρίψει σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις! (video)
Ο Χούλιαν Άλβαρες σκόραρε στην πρεμιέρα του Copa America και έδειξε πως όταν κάνει ντεμπούτο, σε μία διοργάνωση, ως βασικός, δεν... γίνεται να μη βρει δίχτυα!
 

Ντεμπούτο και γκολ ή αλλιώς… Χούλιαν Άλβαρες! Το κοκκαλάκι της… αράχνης – όπως είναι το παρατσούκλι του – φαίνεται πως έχει ο Αργεντινός επιθετικός, καθώς με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Καναδά στη νικηφόρα πρεμιέρα της εθνικής του για το Copa America (2-0), σκόραρε για έκτη συνεχόμενη φορά ως πρωτοεμφανιζόμενος στην καριέρα του, τόσο σε διεθνές, όσο και σε συλλογικό επίπεδο!

Αναλυτικότερα, κατά σειρά έξι είναι οι διοργανώσεις στις οποίες σκόραρε ως… πρωτάρης από την έναρξη της καριέρας του έως και την αναμέτρηση που προαναφέρθηκε: Το Copa Libertadores, στις 8 Μαϊου του 2019 (Ρίβερ Πλέιτ – Ιντερνασιονάλ 2-2), η Premier League στις 31 Αυγούστου του 2022 (Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 6-0), το Champions League τον Οκτώβρη του ίδιου έτους (05/10) στο 5-0 εναντίον της Κοπεγχάγης, το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ κόντρα στην Πολωνία (30/11/22, 2-0), το FA Cup απέναντι στην Τσέλσι (4-0, 08/01/23) και το Copa America, στις 21 Ιουνίου του 2024. 



Πρόκειται για ένα ομολογουμένως ξεχωριστό ρεκόρ, αν σκεφτεί κανείς πως με το περσινό ιστορικό τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο μοναδικός Λατίνος (και δη Αργεντινός), ο οποίος έχει κατακτήσει Copa Libertadores, Champions League και Παγκόσμιο Κύπελλο!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0