Football Talk

Ρεπόρτερ Ρίβερ Πλέιτ: «Απίθανο του Μπόρχα στον Ολυμπιακό» (video)

Ρεπόρτερ Ρίβερ Πλέιτ: «Απίθανο του Μπόρχα στον Ολυμπιακό» (video)
Τι αναφέρει γνωστός δημοσιογράφος της Ρίβερ Πλέιτ και ποιες πηγές επικαλείται για το ρεπορτάζ του, όσον αφορά στον Μιγκέλ Μπόρχα και τα δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με τον Ολυμπιακό.
Το όνομα του Μιγκέλ Άνχελ Μπόρχα ήρθε στο «φως», με δημοσιεύματα να τον τοποθετούν στη λίστα των βασικών στόχων του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος Κολομβιανός επιθετικός αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ από τον Ιούλιο του 2022, με τους «εκατομμυριούχους» να έχουν δαπανήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του από την Τζούνιορ της Κολομβίας.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025 και κοστολογείται -βάσει Transfermarkt- στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χουάν Κορτέσε, από τους πιο δημοφιλείς δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ, πήρε θέση για τα όσα γράφτηκαν, τονίζοντας πως «το περιβάλλον του Μπόρχα, αρνείται την πιθανότητα να φύγει για την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό», αφήνοντας να εννοηθεί πως οι πληροφορίες περί Ευρώπης, διαρρέονται από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε, στο κανάλι του στο YouTube για τον Μπόρχα:

«Σύμφωνα με ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης υπάρχει πιθανότητα ο Ολυμπιακός να πάρει τον Μιγκέλ Άνχελ Μπόρχα. Από το κολομβιανό περιβάλλον του, αποκλείεται πλήρως αυτή η πιθανότητα.

Συχνά είναι λόγια των εκπροσώπων των παικτών. Δουλειά τους είναι να πηγαίνουν τους ποδοσφαιριστές από το ένα μέρος του κόσμου στο άλλου, να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του πελάτη τους και όχι του συλλόγου. Ίσως ο εκπρόσωπός του δουλεύει για μία τέτοια μετακίνηση προς την Ευρώπη, αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0