Football Talk

«Δεν μπορούμε να πρεσάρουμε όσο ψηλά θέλουμε!» - Το σχόλιο του Σάουθγκεϊτ για την φυσική κατάσταση της Αγγλίας!

«Δεν μπορούμε να πρεσάρουμε όσο ψηλά θέλουμε!» - Το σχόλιο του Σάουθγκεϊτ για την φυσική κατάσταση της Αγγλίας!
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα της Αγγλίας στο EURO 2024 και στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν πιέζουν ψηλά στο γήπεδο. 

Για μία ακόμη διοργάνωση το καθόλα ρομαντικό «It’s coming home» δοκιμάζεται. Παρά το νικηφόρο ξεκίνημα εναντίον της Σερβίας (16/06, 1-0), η ισοπαλία, τέσσερις μέρες αργότερα με τη Δανία (1-1), θέτει την Αγγλία από νωρίς αντιμέτωπη με κριτική, από μερίδα του βρετανικού τύπου.

 Επόμενος αντίπαλος, για τα «τρία λιοντάρια» είναι η Σλοβενία (22/06), με τον Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, να παρουσιάζεται εμφανώς προβληματισμένος για τον τρόπο λειτουργίας των παικτών του και συγκεκριμένα της πίεσης που… δεν ασκούν.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Δεν πρεσάρουμε καλά, δεν έχουμε την απαιτούμενη ένταση. Η φυσική μας κατάσταση μας θέτει περιορισμούς σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορούμε να πρεσάρουμε όσο ψηλά θέλουμε και το κάναμε στα προκριματικά. Επίσης, δεν κρατάμε την μπάλα όσο θα έπρεπε. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή και να χτίζουμε τις επιθέσεις μας με μεγαλύτερο έλεγχο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0