Football Talk

«Ο Εμπαπέ έστειλε επιστολή στην Παρί για την εξόφληση 100 εκατομμυρίων ευρώ!»

«Ο Εμπαπέ έστειλε επιστολή στην Παρί για την εξόφληση 100 εκατομμυρίων ευρώ!»
Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως απέστειλε επιστολή στην Παρί Σεν Ζερμέν για οφειλές, ζητώντας την άμεση αποπληρωμή ενός ιλιγγιώδους ποσού.

Κάλλιστα μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελούσε… ανέκαθεν διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης, από την στιγμή που αυτός μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2017, αλλά και… νωρίτερα. Η ευρωπαϊκή υπέρβαση δεν συνέβη ποτέ και ο 25χρονος επιθετικός είναι από φέτος – και επιτέλους για τους Ισπανούς – απόκτημά τους.

Φαίνεται, ωστόσο, πως οι λογαριασμοί με… την πρώην παραμένουν ακόμη ανοιχτοί και οι σχέσεις μετά το ομολογουμένως καθόλου ρομαντικό «αντίο» να δυσχεραίνονται περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Equipe, οι «Παριζιάνοι» χρωστούν ορισμένα… μηνιάτικα στον διεθνή αστέρα για τους μήνες Απρίλιο - Μάιο. Γι' αυτό το λόγο, εκείνος φέρεται να τα διεκδικεί με την αποστολή, διά μέσου των νομικών του εκπροσώπων, επίσημης επιστολής, ζητώντας την άμεση αποπληρωμή τους.

Το έγγραφο δημοσιοποιήθηκε και στην Professional Football League, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία παρέμβαση, καθώς οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται. Δεδομένης και της παρουσίας του Εμπαπέ στο EURO, η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς μόνο εύκολη δεν λογίζεται!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0