Football Talk

«Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος η Αργεντινή, 2-0 τον Καναδά στην πρεμιέρα του Copa America! (video)

«Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος η Αργεντινή, 2-0 τον Καναδά στην πρεμιέρα του Copa America! (video)

Αν και δεν έβρισκε λύσεις για 45 λεπτά, η Αργεντινή έφτασε σε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε 2-0 τον Καναδά (21/06) και έτσι, ξεκίνησε με το… δεξί την παρουσία της στο Copa America!

Ίσως να αγχώθηκε για ένα ημίχρονο, αλλά εν τέλει έκανε τη δουλειά! Η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 του Καναδά (21/06) στην πρεμιέρα του Copa America, χάρη στα τέρματα που πέτυχαν στο δεύτερο μέρος οι Χούλιαν Άλβαρες και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Μάλιστα, στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, όχι μόνο δεν απείλησε, αλλά και τους Καναδούς να φτάνουν αρκετές φορές με αξιώσεις στην περιοχή τους!

Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης, όλα έγιναν ευκολότερα. Στο 47’, ο Μέσι πέρασε μία εκπληκτική κάθετη στον Λο Σέλσο, εκείνος μοίρασε στον Άλβαρες και ο τελευταίος, προ κενής εστίας, φρόντισε να βρει δίχτυα και να ανοίξει το σκορ, υπέρ της ομάδας του.


Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην κατάφερε να χριστεί σκόρερ, όμως έδωσε την ασίστ για το 2-0 της Αργεντινής στο 88ο λεπτό, με τον Λαουτάρο να στέλνει την μπάλα στην εστία και να κλειδώνει τους τρεις βαθμούς για την «Αλμπισελέστε».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0