Football Talk

Η εποχή «Μάριος Ηλιόπουλος» έχει ξεκινήσει: Πάθος, ειλικρίνεια και η απαραίτητη… τρέλα που χρειάζεται στην ΑΕΚ! (video)

Η εποχή «Μάριος Ηλιόπουλος» έχει ξεκινήσει: Πάθος, ειλικρίνεια και η απαραίτητη… τρέλα που χρειάζεται στην ΑΕΚ! (video)

Ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέλαβε και επίσημα τα ηνία της ΠΑΕ ΑΕΚ και το BN Sports που βρέθηκε στην πολυσυζητημένη συνέντευξη Τύπου, του νέου διοικητικού ηγέτη της Ένωσης και σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις.  

Η ΑΕΚ πλέον άλλαξε «σελίδα» με κάθε επισημότητα. Όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα έχουν ολοκληρωθεί και ο Μάριος Ηλιόπουλος πλέον είναι ο νέος «καπετάνιος» της ΠΑΕ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (20/06) πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του νέου ιδιοκτήτη της Ένωσης, εκεί όπου οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Μάριο Ηλιόπουλο για το όραμα, τους στόχους, αλλά και τις ιδέες που έχει και θέλει να εφαρμόσει στο κλαμπ.

Όμως πριν ακόμη ξεκινήσει ο… κατακλυσμός των ερωτήσεων, ο Μάριος Ηλιόπουλος ίσως και να είπε την πιο σημαντική κουβέντα ολόκληρης της συνέντευξης Τύπου: «Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται, θα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις».

Το σίγουρο είναι ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν «κρύφτηκε» σε καμία από τις ερωτήσεις που του έγιναν. Απάντησε σε όλες και ξεκαθάρισε από νωρίς τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να διοικήσει την ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για την σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που ήταν ένα θέμα για το οποίο είχε γίνει μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

Εκεί που έδωσε μεγάλη βάση, ήταν στον αγωνιστικό σχεδιασμό, όπου έδωσε τα… κλειδιά στον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο όπως φάνηκε έχουν μία εξαιρετική σχέση, κάτι το οποίο άγχωνε το φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ.

Ενώ υπάρχει και η «ομιλία» του στο φινάλε στα ισπανικά που απέδειξε πως ο Μάριος Ηλιόπουλος, πέρα από τη μεγάλη αγάπη που έχει στον «Πελάδο», έχει και την απαραίτητη… τρέλα για να πετύχει, ως ο νέο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος με πάθος και τεράστια θέληση για να πετύχει σε αυτή την ειδική «αποστολή» που έχει αναλάβει. Η οποία είναι με την σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnstports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0