Football Talk

«Η Λάτσιο απέρριψε σημαντική πρόταση από την Premier League για Μανδά!»

«Η Λάτσιο απέρριψε σημαντική πρόταση από την Premier League για Μανδά!»

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Λάτσιο φέρεται να είπε «όχι» σε πρόταση από ομάδα της Premier League για τον Χρήστο Μανδά.

Το όνομα του Χρήστου Μανδά είναι ένα από τα πιο… καυτά τερματοφυλάκων που αγωνίζονται στη Serie A. Ο 22χρονος πορτιέρε είχε υπογράψει τον περασμένο Σεπτέμβριο συμβόλαιο μέχρι το 2028 με τους «λατσιάλι» περιμένοντας πώς και πώς την κατάλληλη ευκαιρία για να αγωνιστεί.

Όταν τελικά αυτή εμφανίστηκε τον Μάρτιο με τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ, ο Μανδάς την… άρπαξε από τα μαλλιά, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του για όσο διάστημα απουσίαζε ο Ιταλός.

Έντεκα γεμάτα 90λεπτα με πέντε clean sheets ο απολογισμός του Έλληνα πρώην παίκτη του ΟΦΗ που μέσα σε σύντομο διάστημα ξεχώρισε και προσέλκυσε το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων για την απόκτησή του.

Μία από αυτές προήλθε από την Premier League, σύμφωνα με τον Ιταλό Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο έγκυρος δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Λάτσιο είπε «όχι» σε μία «σημαντική πρόταση από ομάδα της Premier League», κάτι που αποδεικνύει ότι ο Μανδάς μόνο… απαρατήρητος δεν είναι!


Μάλιστα, στα πρόσφατα φιλικά της Ελλάδας με Γερμανία και Μάλτα, κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής, παίζοντας μάλιστα για εννέα λεπτά απέναντι στους Μαλτέζους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0